Krg.gr. Apeldoorn & Omstreken

Nederlands Individueel Africhtings Kampioenschap 2008

Nederlands Individueel Africhtings Kampioenschap 18 en 19 oktober 2008.

Na al twee maal de WUSV selectie wedstrijd en dit jaar de Provinciale Clubmatch van Gelderland te hebben georganiseerd, maken wij, Kringgroep Apeldoorn e.o., ons deze keer sterk voor de organisatie van de Nederlandse Individuele Africhtings Kampioenschappen 2008 die gehouden zullen worden op 18 en 19 oktober.
Hiervoor hebben wij contact gezocht met de voetbalvereniging CSV Apeldoorn. Dit is een voor Apeldoornse begrippen grote voetbalvereniging met een zeer mooie accommodatie. Zij beschikken over meerdere voetbalvelden, waarvan we die naast het hoofdveld zullen gebruiken als parkeerplaats voor de deelnemers. Voor de bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid buiten het complex.
Het hoofdveld heeft een royale tribune waar men overdekt kan zitten en ligt tegenover de kantine, die royaal van opzet is. De kantine is boven de kleedkamers gebouwd waardoor men een mooi overzicht over het veld heeft.
CSV Apeldoorn is gelegen in het sportpark Orderbos te Apldoorn. In de buurt kunt u een aantal attracties vinden, zoals de Apenheul in Bospark Berg en Bos, pretpark Koningin Julianatoren en ook een bezichtiging van Paleis het Loo behoort tot de mogelijkheden.
Wij als organisatie hebben contact met een camping in de omgeving van Apeldoorn. Dit betreft de camping De Parelhoeve, gelegen aan de Zwolseweg 540 te Apeldoorn, tel: 055-3121332. Om een indruk te krijgen van de camping kunt u kijken op de homepage van de camping. De pagina kunt u vinden door op De Parelhoeve te drukken en u komt op de homepage van de camping terrecht. Ook kunt u contact opnemen met 1 van de bestuursleden van onze kringgroep.

Wij vinden het een hele eer dat we dit hoofdevenement mogen organiseren en verwachten dan ook dat dit, mede door de centrale ligging in Nederland, een heel druk bezocht evenement zal worden.


Hopelijk tot ziens het 3e weekend in oktober bij onze N.I.A.K.


De voetbal vereniging CSV Apeldoorn is gelegen in het Sportpark Orderbos te Apeldoorn. Het adres is:

Sportpark Orderbos
Orderbos 5
7313 HN Apeldoorn


Hier onder wat foto's van de voetbal vereniging CSV Apeldoorn, alwaar het N.I.A.K plaats gaat vinden.


Wij als kringgroep Apeldoorn heten u als vast van harte welkom op het Nederlands Individueel Africhtings Kampioenschap en hopen dat het een mooi sportweekend zal worden.
Tevens willen wij aan u als vast de mensen voorstellen die de verrichtingen van de geleiders en hun honden gaan beoordelen en hun punten daar aan geven. Ook de keurmeesters, spooruitzetter, spoorleggers en de pakwerkers heten wij van harte welkom. Hier onder staan zij afgebeeld op diverse foto's alsmede op welk onderdeel zij actief zijn.
Tevens willen wij alle geleiders en hun honden al vast van harte welkom heten en hen veel succes wensen bij hun verrichtingen op het veld en in de weilanden.

Wij spreken ook vast een woord van dank uit naar de voetvalvereniging CSV Apeldoorn voor het beschikbaar stellen van hun accomodatie. Uiteraard ook een woord van dank aan de boeren voor het beschikbaar stellen van de weilanden en de vele vrijwilligers en sponsoren, want ook zonder hen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Kr.gr. Apeldoorn en Omstreken.


Ingeschreven deelnemers N.I.A.K. 2008. Klik HIER. Bron homepage VDH Gelderland.


Tijdschema N.I.A.K. 2008. Klik HIER.


 Keurmeester A:  Fred Tichelaar
 Keurmeester B:  Ad van IJperen
 Keurmeester C:  Jos Beck
 Resreve keurmeester:  Ruud van Eck Spooruitzetter  Anti Prinsen
 Spoorlegger:  Harry ten Have
 Spoorlegger:  Herman Janssen
 Spoorlegger:  Henrie Pittens Pakwerkers  Jean Paul Smits(kort)
 Pakwerkers  Vincent Honselaar(lang)
 Pakwerkers  Wim van Wessel(reserve)


De voorwerpen welke bij het speuren gebruikt gaan worden. Tevens wordt de lengte van de speurlijn voor het speuren gecontroleerd


Het inschrijfformulier is te downloaden via de volgende link. Klik op inschrijfformulier en u kunt het inschrijfformulier downloaden.