Krg.gr. Apeldoorn & Omstreken

Nederlands Individueel Africhtings Kampioenschap 2019

Nederlands Individueel Africhtings en Behendigheids Kampioenschap 24 en 25 augustus 2019.

Na al diverse maal een hoofdevenement georganiseerd te hebben, maken wij, Kringgroep Apeldoorn e.o., ons deze keer sterk om voor de elfde maal de organisatie van de Nederlandse Individuele Africhtings Kampioenschappen op ons te nemen. Dit kampioenschap zal gehouden worden op zaterdag en zondag 24 en 25 augustus 2019. Dit jaar is het NIAK voor de vijfde gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap Behendigheid op 26 augustus. Dit zal voor ons een uitdaging zijn om dit goed te organiseren. Wij willen het hoofdbestuur hierbij de dank uitspreken aan het on ons gestelde vertrouwen en proberen dit weer tot volle tevredenheid te organiseren. Hiervoor hebben wij dit jaar contact gezocht met de voetbalvereniging SV Orderbos. Dit is een voor Apeldoornse begrippen grote voetbalvereniging met een zeer mooie accommodatie. Zij beschikken over meerdere voetbalvelden, waarvan we die naast het hoofdveld zullen gebruiken als parkeerplaats voor de deelnemers. Voor de bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid buiten het complex. Het hoofdveld is geen kunstgras zoals we het de laatste jaren gewend waren bij CSV Apeldoorn.
SV Orderbos is gelegen in het sportpark Orderbos, en het adres is Sportpark Orderbos 35, 7313 HN te Apldoorn. In de buurt kunt u een aantal attracties vinden, zoals de Apenheul in Bospark Berg en Bos, pretpark Koningin Julianatoren en ook een bezichtiging van Paleis het Loo behoort tot de mogelijkheden.
In de omgeving van Apeldoorn zijn diverse campings waar u met u caravan prima terrecht kunt. Ook dit jaar proberen we weer in de directe omgeving van het stadion campeer gelegenheid te organiseren. Hier is echter dan geen stroom en water.

Tevens zijn er in de directe omgeving diverse hotelaccomodaties gelegen. Dit betreft onder anderen een een Stayoke hotel, asselsestraat 330 te Apeldoorn, tel: 055-3553118 en het Hampshire Hotel Apeldoorn, soerenseweg 73 te Apeldoorn, tel: 055-3554555. Dit zijn beide hotelaccomodaties in de directe omgeving van het sportpark Orderbos.
Wij vinden het een hele eer dat we dit hoofdevenement mogen organiseren en verwachten dan ook dat dit, mede door de centrale ligging in Nederland, een heel druk bezocht evenement zal worden.


Hopelijk tot ziens op 24 en 25 augustus 2019 bij ons hondensportweekend.


De voetbal vereniging SV Orderbos is gelegen in het Sportpark Orderbos te Apeldoorn. Het adres is:

Sportpark Orderbos
Orderbos 35
7313 HN Apeldoorn


Wij als kringgroep Apeldoorn heten u als vast van harte welkom op het Nederlands Individueel Africhtings en Behendigheids Kampioenschap en hopen dat het een mooi sportweekend zal worden.
Tevens willen wij aan u als vast de mensen voorstellen die de verrichtingen van de geleiders en hun honden gaan beoordelen en hun punten daar aan geven. Ook de keurmeesters, spooruitzetter, spoorleggers en de pakwerkers heten wij van harte welkom. Hier onder staan zij genoemd alsmede op welk onderdeel zij actief zijn.
Tevens willen wij alle geleiders en hun honden al vast van harte welkom heten en hen veel succes wensen bij hun verrichtingen op het veld en in de weilanden.

Wij spreken ook vast een woord van dank uit naar de voetvalvereniging CSV Apeldoorn voor het beschikbaar stellen van hun accomodatie. Uiteraard ook een woord van dank aan de boeren voor het beschikbaar stellen van de weilanden en de vele vrijwilligers en sponsoren, want ook zonder hen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Kr.gr. Apeldoorn en Omstreken.


Deelnemers N.I.A.K. 2019 en aangepast tijdschema Klik HIER


Deelnemers N.I.B.K. 2019. Klik HIER


 Keurmeester A:  Anja Matekovic
 Keurmeester B:  Ad van IJperen
 Keurmeester C:  Horst Dieter Träger(Duitsland)
 Reserve keurmeester:  ? Spooruitzetter  Jos Timmer
 Spoorlegger:  Martin Brunink
 Spoorlegger:  Tonnie Smeeman Pakwerkers  Benjamin Telkamp(kort)
 Pakwerkers  Edris Fathi(lang)
 reserve Pakwerker  Toon Hop