Krg.gr. Apeldoorn & Omstreken

Nederlands Individueel Africhtings Kampioenschap 2022

Nederlands Individueel Africhtings en Behendigheids Kampioenschap 27 en 28 augustus 2022.

Na al diverse maal een hoofdevenement georganiseerd te hebben, maken wij, Kringgroep Apeldoorn e.o., ons deze keer sterk om voor de twaalfde maal de organisatie van de Nederlandse Individuele Africhtings Kampioenschappen op ons te nemen. Dit kampioenschap zal gehouden worden op zaterdag en zondag 27 en 28 augustus 2022. Dit jaar zal het NIAK voor de wederom gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap Behendigheid op 28 augustus. Dit zal voor ons een uitdaging zijn om dit goed te organiseren. Wij willen het hoofdbestuur hierbij de dank uitspreken aan het in ons gestelde vertrouwen en proberen dit weer tot volle tevredenheid te organiseren. Hiervoor hebben wij dit jaar wederom contact gezocht met de voetbalvereniging CSV Apeldoorn. Dit is een voor Apeldoornse begrippen grote voetbalvereniging met een zeer mooie accommodatie. Zij beschikken over meerdere voetbalvelden, waarvan we die naast het hoofdveld zullen gebruiken als parkeerplaats voor de deelnemers. Voor de bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid buiten het complex. Het hoofdveld is van kunstgras zoals we het de laatste jaren gewend zijn bij CSV Apeldoorn.
CSV Apeldoorn is gelegen in het sportpark Orderbos, en het adres is Sportpark Orderbos 13, 7313 HN te Apldoorn. In de buurt kunt u een aantal attracties vinden, zoals de Apenheul in Bospark Berg en Bos, pretpark Koningin Julianatoren en ook een bezichtiging van Paleis het Loo behoort tot de mogelijkheden.
In de omgeving van Apeldoorn zijn diverse campings waar u met u caravan prima terrecht kunt. Ook dit jaar proberen we weer in de directe omgeving van het stadion campeer gelegenheid te organiseren. Hier is echter dan geen stroom en water.

Tevens zijn er in de directe omgeving diverse hotelaccomodaties gelegen. Dit betreft onder anderen een een Stayoke hotel, asselsestraat 330 te Apeldoorn, tel: 055-3553118 en het Hampshire Hotel Apeldoorn, soerenseweg 73 te Apeldoorn, tel: 055-3554555. Dit zijn beide hotelaccomodaties in de directe omgeving van het sportpark Orderbos.
Wij vinden het een hele eer dat we dit hoofdevenement mogen organiseren en verwachten dan ook dat dit, mede door de centrale ligging in Nederland, een heel druk bezocht evenement zal worden.


Hopelijk tot ziens op 27 en 28 augustus 2022 bij ons hondensportweekend.


De voetbal vereniging CSV Apeldoorn is gelegen in het Sportpark Orderbos te Apeldoorn. Het adres is:

Sportpark Orderbos
Orderbos 13
7313 HN Apeldoorn


Wij als kringgroep Apeldoorn heten u als vast van harte welkom op het Nederlands Individueel Africhtings en Behendigheids Kampioenschap en hopen dat het een mooi sportweekend zal worden.
Tevens willen wij aan u als vast de mensen voorstellen die de verrichtingen van de geleiders en hun honden gaan beoordelen en hun punten daar aan geven. Ook de keurmeesters, spooruitzetter, spoorleggers en de pakwerkers heten wij van harte welkom. Hier onder staan zij genoemd alsmede op welk onderdeel zij actief zijn.
Tevens willen wij alle geleiders en hun honden al vast van harte welkom heten en hen veel succes wensen bij hun verrichtingen op het veld en in de weilanden.

Wij spreken ook vast een woord van dank uit naar de voetvalvereniging CSV Apeldoorn voor het beschikbaar stellen van hun accomodatie. Uiteraard ook een woord van dank aan de boeren voor het beschikbaar stellen van de weilanden en de vele vrijwilligers en sponsoren, want ook zonder hen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Kr.gr. Apeldoorn en Omstreken.


Deelnemers N.I.A.K. 2022 en aangepast tijdschema Klik HIER


Deelnemers N.I.B.K. 2022. Klik HIER


 Keurmeester A:  Toon Hop
 Keurmeester B:  Toine Jonkers
 Keurmeester C:  Wilfried Tautz
 Reserve keurmeester:  ? Spooruitzetter  Jos Timmer
 Spoorlegger:  Egbert Koning
 Spoorlegger:  Martin Brunnink
 Spoorlegger:  Tonnie Smeeman Pakwerkers  Robert van Vliet (kort)
 Pakwerkers  Edris Fathi(lang)
 reserve Pakwerker  Ruben van de Woude